Veganistische knoflook-rozemarijn aardappelpuree

By | November 10, 2023

Vorig jaar diende ik mijn Aardappelpuree met gekarameliseerde uienwat een groot succes was, geserveerd met mijn heerlijke Veganistische saus recept. Voor Thanksgiving besloot ik echter met een andere smaak te experimenteren en Vegan Garlic Rosemary Mashed Potatoes te proberen. Het is een succes!

Oorspronkelijk gepubliceerd op 21 november 2017.

In mijn familie zijn we dol op knoflook! Ik weet dat sommige mensen de geur van knoflook niet kunnen verdragen, en dit recept zou problematisch zijn als iemand in mijn familie het niet lekker zou vinden. Ik ben zo blij dat we het allemaal doen, dus dit recept is perfect voor knoflookliefhebbers zoals ik. Je kunt ook eens kijken bij mijn Instant aardappelpuree!

Beste aardappelen voor aardappelpuree

De beste aardappelen voor zachte, romige aardappelen vind ik Yukons en Russets. Vastkokende aardappelen zoals Red Bliss kunnen leiden tot aardappelpuree met knoflook en rozemarijn.

Hoe doe je Veganistische knoflook-rozemarijn aardappelpuree

Voor dit recept kookte ik mijn rozemarijnaardappelen met gehakte knoflook om de smaken naar voren te brengen. Je kunt gehakte knoflook en rozemarijn sauteren en deze toevoegen na het pureren van de aardappelen.

Ik wilde ook een boterachtige smaak, dus voegde ik veganistische boter toe. ik gebruikte AARDE BALANS GESPREID MET BOTER, mijn favoriete botervervanger. Als je echter niet van vegan boter houdt, kun je deze gewoon weglaten en/of de dubbele hoeveelheid olijfolie toevoegen.

Veganistische knoflook-rozemarijn aardappelpuree

Andere heerlijke vakantierecepten om te proberen

Veganistische aardappelpuree met rozemarijn en knoflook

Als je dit recept voor veganistische aardappelpuree met knoflook en rozemarijn leuk vond en meer wilt zien, volg mij dan op YouTube, Instagram, Facebook & Twitter!

Ontvang scherp geprijsde exemplaren van mijn kookboek hier.

Gelukkig sponsoren lezers en abonnees van Gezonder Stappen via advertenties op onze website veel kansarme gezinnen. Dankjewel!

Laat ook een sterbeoordeling achter! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *